Jeroen De Jonge Expert in fietsen Biografie

Hallo, ik ben Jeroen de Jonge, en fietsen is niet alleen mijn passie; het is mijn leven. Ik heb het voorrecht gehad om 45 jaar lang als fietsenmaker te werken, en ik heb in die tijd meer dan alleen maar moeren en bouten aangedraaid. Ik heb relaties opgebouwd met fietsen en de mensen die ze berijden.

Vanaf mijn jeugd ben ik al lid van de plaatselijke wielrengroep, waar ik niet alleen als wielrenner actief ben maar ook als mentor, organisator en soms als fietsenmaker aan de zijlijn. Ik houd ervan om mijn kennis en ervaring te delen, niet alleen binnen de groep maar ook daarbuiten. Daarom ben ik de blog Fiets-kenner.nl begonnen.

Op Fiets-kenner.nl deel ik alles wat ik weet over fietsen: van het kiezen van de juiste fiets en uitrusting tot onderhoudstips en rijtechnieken. Als je het over fietsen hebt, heb je het over een wereld vol mogelijkheden, en die wereld wil ik met jullie delen.

Mijn doel is om zowel beginnende als ervaren fietsers te helpen hun fietsbeleving te verbeteren. Of je nu een casual rijder bent, een woon-werkfietser of een fervent wielrenner, ik ben er om mijn expertise met je te delen.

Fietsen is meer dan een sport of een hobby voor mij; het is een gemeenschap. Een gemeenschap waarin iedereen welkom is en waar kennis en ervaring worden gewaardeerd. Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze prachtige wereld. Voel je vrij om op mijn blog te reageren, vragen te stellen of zelfs suggesties te doen voor toekomstige artikelen.

Dus stap op die fiets en ga met me mee op deze geweldige reis. Want zoals Albert Einstein ooit zei: “Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je in beweging blijven.”

Stel mij een vraag

Facebook
Twitter
LinkedIn